/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Legea a fost modificată! În regim de stare de urgență, Parlamentul va putea adopta legi organice

17 martie 2020, ora 13:36

Înainte să aprobe declararea stării de urgență, Parlamentul a modificat Legea nr. 212, privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război, astfel încât Legislativul să poată adopta legi organice.

Aseară, când Guvernul a propus modificarea acestei legi, proiectul prevedea și faptul că în această perioadă de stare de urgență pot fi organizate alegeri locale și referendumuri. Dar acest punct a fost exclus ulterior.

În debutul ședinței de azi a Parlamentului deputații au votat numirea a patru membri noi la Consiliul Superior al Magistraturii.

Acum parlamentarii urmează să examineze proiectul de anunțare a stării de urgență în Republica Moldova în legătură cu pandemia de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram