/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Meciurile amicale cu Andorra și Rusia au fost suspendate

missing
17 martie 2020, ora 20:52

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că meciurilor amicale programate pentru 26 martie cu Andorra și pe 31 martie cu Rusia au fost suspendate. Decizia a fost luată după ce în Republica Moldova a fost astăzi anunțată stare de urgență în legătură cu pandemia de coronavirus.

În condiții de criză internațională, Federația Moldovenească de Fotbal va lua toate măsurile necesare pentru binele fotbalului nostru și al oamenilor din țara noastră”, se arată înr-un comunicat al FMF.

Cât ține de meciurile amicale ale Naționalei Moldovei programate pentru această lună, FMF anunță că acestea au fost reprogramate pentru o dată ulterioară.

Acum câteva zile, FMF a anunțat că meciurile amicale cu Andorra și Rusia, programate pentru 26 martie și respectuiv 31 martie, se vor juca cu porțile închise, fără spectatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram