/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Nichiforciuc: „Într-o zi feciorul meu m-a întrebat: «Tata, tu ești contrabandist?»”

missing
17 martie 2020, ora 21:31

Deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc a comentat acuzațiile de acum câțiva ani ale fostului angajat de la Poșta Moldovei Sergiu Cebotari, precum că ar fi fost implicat în scheme de contrabandă cu anabolizante. 

Parlamentarul spune că acuzațiile i-au fost aduse din motiv că Sergiu Cebotari și-ar fi dorit ca astfel „să se afirme” ca membru în Partidul Demnitate și Adevăr, din care făcea parte.

Domul Cebotari nu mi-a fost concurent niciodată, dar declarațiile care le-a făcut atunci când adera la PPDA și a vrut cumva, cred eu, să se manifeste, ca să fie luat mai în serios acolo. De la început nu am vrut să răspund acestor acuzații… Dar într-o zi feciorul meu mai mare a văzut la TV aceste știri și m-a întrebat: „Tata, tu ești contrabandist?”. Pentru mine atunci a fost un semnal foarte clar că lucrurile trebuie schimbate și eu am atacat în judecată aceste declarații”, a spus Nichiforciuc la emisiunea „Puterea a patra” de la “N4”.

Sergiu Cebotari a dezvăluit acum câțiva ani o schemă de contrabandă cu anabolizante în care ar fi implicate persoane cu funcții de răspundere, printre care și Eugeniu Nichiforciuc. Cebotari a declarat atunci că, prin intermediul „Poștei Moldovei”, zeci de colete cu substanțe interzise ar fi expediate zilnic în diverse țări europene, dar și în Statele Unite ale Americii.

După ce a demascat schema cu anabolizante, Sergiu Cebotari și soția sa au fost demiși de la „Poșta Moldovei”. În 2016, el a fost reținut, fiind acuzat de faptul că ar fi impus mai multe persoane să muncească forțat și pentru delapidare de bani în proporții mari.

La scurt timp Cebotari afirma că familia sa este în pericol. În cadrul emisiunii politica Nataliei Morari el a povestit cum a fost atacată soția acestuia, dar și cine l-a amenințat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram