Se știe că o viață sexuală activă este benefică atât pentru starea fizică, cât și pentru cea psihică. Un studiu realizat de-a lungul a 40 de ani și la care au participat mai mult de 30.000 de americani a arătat în 2015 că partenerii care fac sex o dată sau de două ori pe săptămână sunt mai fericiți.

Însă, odată cu apariția în familie a diferitor probleme emoționale, a copiilor, a stresului, a somnului insuficient, libidoul, atât î n cazul femeilor cât și al bărbaților, poate scădea. Dorința sexuală dispare, ceea ce poate influența direct sau indirect relațiile în cuplu.

EuRho Vital Macavit M este un supliment alimentar, indicat pentru bărbați, ce conține pulbere de maca, extract de guarana cu cafeină, arginină, seleniu și zinc – o combinație bine echilibrată de nutrienți indicată pentru:

  • menținerea nivelului de testosteron în sânge. Testosteronul este cel mai important hormon masculin, cu acțiune principală în dezvoltarea sistemului reproductiv al bărbatului, dar are un rol semnificativ pe multe alte planuri ale sănătății, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor. Indiferent de sex, dacă nivelul testosteronului se dezechilibrează, apar anumite simptome;
  • fertilitatea și reproducerea normală;
  • spermatogeneza normală;
  • funcția sistemului imunitar;
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Detalii, pe Farmacie.md și Eurhovital.de.

Femeile sunt ființe ciclice, iar apetitul lor sexual viariază în funcție de hormoni și de evenimentele din viața lor. De aceea pentru a menține un echilibru în viața sexuala EuRho® Vital vine în ajutor cu supersuplimentul Macavit® F, indicat pentru o viață sexuală activa la femei, ce conține pulbere de maca, extract de guarana cu cafeină, seleniu, zinc și vitamine B – o combinație bine echilibrată de nutrienți indicata pentru:

  • reglarea activității hormonale. Vitaminele B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și oboselii și a funcției psihologice normale. În plus, vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale;
  • asigurarea unui metabolism normal cu energie Vitaminele B2, B6 și B12 contribuie la metabolizarea normală a energiei și la funcționarea normală a sistemului nervos;
  • fertilitatea și reproducerea normală Zincul contribuie la fertilitatea și reproducerea normală și la funcția cognitivă normală. Zincul și seleniul susțin funcția normală a sistemului imunitar și contribuie la protecția celulelor de stresul oxidativ și la menținerea părului normal și a unghiilor.

Detalii, pe Farmacie.md și Eurhovital.de.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!