/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Șeful Procuraturii Chișinău Ștefan Șaptefraț ar fi fost eliberat din funcție

missing
17 martie 2020, ora 22:34

Șeful Procuraturii Chișinău Ștefan Șaptefraț ar fi fost eliberat din funcție. Ordinul de concediere ar fi fost semnat astăzi de procurorul general Alexandru Stoianoglo. Despre asta a anunțat Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău. 

Azi Procurorul General a semnat ordinul de concediere a afaceristului Șt.Șaptefrați din funcția de procuror-șef al procuraturii Chișinău. Încet, dar cu încredere procuratura revine la normalitate”, a scris Diacov pe o rețea socială.

Ștefan Șaptefraț a fost numit noul șef al Procuraturii Chișinău în vara anului 2017. Acesta a obținut cel mai mare punctaj în urma evaluării efectuate de Consiliul Superior al Procurorilor. Șaptefraț a ieșit învingător cu un total de 151 de puncte. Până la numirea sa în funcție, acesta a fost șef adjunct al Procuraturii Anticorupție.

Vom reveni mâine cu mai multe detalii la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram