Federația Moldovenenească de Fotbal suspendă toate activitățile sportive, până pe 15 mai, când oficial expiră starea de urgență instituită ieri în Republica Moldova, din cauza Covid – 19. Divizia Națională și alte competiții interne vor fi reluate după încheierea stării de urgență.

Va fi reprogramată, de asemenea, și data în care va fi organizat Congresul ordinar al FMF, care trebuia să aibă loc pe 14 aprilie.

În această perioadă de risc, FMF anunță că activează conform unui program special. Astfel, toate documentele pentru conducerea și departamentele Federației Moldovenești de Fotbal sunt transmise doar prin email. În cazul în care este necesar ca anumite documente să fie depuse în original la sediul Federației Moldovenești de Fotbal, acestea vor putea fi plasate în cutiile de colectare special instalate la intrarea în Casa Fotbalului.

Mai mult, angajații FMF cu copii minori, dar și cei care circulă cu transportul public, își pot exercita atribuțiile de la domiciliu până pe 15 mai 2020.

Amintim că din cauza riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, FMF a mai decis să suspende meciurile amicale cu Andorra și Rusia, care urma să aibă loc pe 26 și respectiv 31 martie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!