Grupul „Pro Moldova” anunță că îl va da în judecată pe deputatul democrat  Eugeniu Nichiforciuc, după ce parlamentarul a dezvăluit care ar fi fost suma de bani oferită celor șase deputați  democrați pentru a părăsi Partidul Democrat.

Este de înțeles supărarea și frustrarea celor din PDM care s-au pomenit cu un val de critici dure la adresa lor, după ce au ales trădarea țării pentru niște funcții și pentru siguranța unui grup restrâns din conducerea formațiunii.
Acuzațiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună știință pentru a decridibiliza PRO MOLDOVA. Această metodă mârșavă este folosită pentru a distrage atenția de la pactul de trădare de țară făcut cu socialiștii și președintele pro-rus Dodon. PRO MOLDOVA respinge acuzațiile calomnioase și anunță că-l va acționa în judecată pe Eugen Nichiforciuc pentru calomnie, denigrare și fals în declarații. Sperăm că nu se va ascunde după imunitatea parlamentară”, afirmă deputatții grupului „Pro Moldova”.

Nichiforciuc a spus ieri că celor șase deputați li s-ar fi dat cââte 250 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea. Mai mult, aceștia ar mai avea un salariu lunar de circa cinci mii de euro.

Deputatul este de părere că grupul „Pro Moldova” ar avea tangență cu Partidul Șor, după ce Andrian Candu împreună Sergiu Sârbu s-a întâlnit, cu britanicul Nathaniel Rothschild, cel care în august 2019 a preluat 95% din compania concesionară a Aeroportului de la Chișinău, iar la sfârșitul anului trecut a anunțat că renunță la „Avia Invest”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!