/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/HARTĂ/ Europa, sub pandemie de COVID-19. Care sunt cele mai afectate țări în acest moment

missing
18 martie 2020, ora 18:31

Europa este în prezent cea mai afectată parte a lumii de pandemia de COVID-19, arată datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Italia și Spania sunt țările cele mai afectate, aici numărul cazurilor pozitive de coronavirus a depășit 31 de mii – Italia, și 11 mii – Spania.

Totuși, în țări precum Franța, Marea Britanie, Germania, Belgia, Austria situația este la fel de îngrijorătoare, aici numărul cazurilor confirmate este la 1000 la peste 7000 de îmbolnăviri.

Republica Moldova se află printre țările unde s-au înregistrat deocamdată mai puțin de o sută de cazuri. Alte state unde este o situație similară sunt: Ucraina, Belarus, Bulgaria, Ungaria, Slovacia etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram