Suntem mulți și asta ne face puternici! Din ziua în care în Republica Moldova a fost confirmat primul caz de coronavirus și până ieri, 18 martie, pe site-ul tv8.md am avut mai mult de jumătate de milion de vizitatori unici, peste 1,4 milioane de sesiuni și peste 2,3 milioane de afișări. V-o spunem nu ca să ne lăudăm și nicidecum nu vrem să arătăm că profităm de  situația tragică în care se află acum întreaga omenire; vrem doar să vă arătăm că suntem mulți, că apreciem enorm faptul că aveți încredere în noi și că ne dorim mult să rămâneți cu noi pe toate platformele tv8.

Iată câteva dintre cifrele cu care ne mândrim.

Un număr și mai mare de persoane care ne urmăresc sunt pe rețelele de socializare. Bunăoară, pagina noastră de facebook s-a ales în ultimele șapte zile cu peste două mii de aprecieri și peste 11 mii de urmăritori noi. Postările noastre au ajuns la peste 2,6 milioane de utilizatori și au acumulat peste 2,3 milioane de interacțiuni. Datorită faptului că apreciați publicațiile noastre, le comentați și distribuiți, rata impactului paginii de facebook tv8.md este cea mai mare dintre paginile instituțiilor de presă din Republica Moldova.


Materialele video publicate pe pagina de facebook tv8.md au acumulat peste 5,1 milioane de vizualizări. Cele mai virale reportaje realizate de reporterii tv8 pentru buletinele de știri și emisiunile tv8 au adunat de la o sută la peste patru sute de mii de vizualizări. În ultima săptămână cel mai vizualizat reportaj pe pagina tv8.md de pe facebook este despre opinia oamenilor din sate despre coronavirus și cum aceștia spun că-și întăresc imunitatea cu ceapă și usturoi, reportaj difuzat la emisiunea Întreabă Ghețu și care a adunat peste 463 de mii de vizualizări.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!