/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un pui de koala rămas orfan îmbrățișează un ursuleț de pluș. Imaginile au ajuns virale

19 martie 2020, ora 16:34

Un moment emoționant în care un pui de koala rămas orfan îmbrățișează un ursuleț de pluș, pe care i l-au dăruit veterinarii clinicii unde este îngrijit pentru a-i mai ușura suferința emoțională, a devenit viral.

Micul marsupial s-a întins imediat spre jucăria gri și pufoasă, la fel ca blana mamei pe care a pierdut-o în incendiile care au devastat pădurile australiene, scrie a1.ro.

Clipul video a fost distribuit pe Instagram de un veterinar american care a străbătut jumătate de planetă pentru a ajuta animalele afectate de incendii.

Se estimează că un miliard de animale au murit și 113 specii au nevoie de intervenție urgentă după ce focul le-a distrus habitatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram