/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Viceprimarul de Bălți spune că a fost amenințat de Igor Dodon. Reacția Preşedinţiei

missing
19 martie 2020, ora 20:40

Viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin spune că a fost amenințat de către președintele Igor Dodon, care a efectuat o vizită de lucru în nordul țării. „O să vezi ce va urma”, asta potrivit lui Grigorișin i-ar fi spus șeful statului după ședința de la primărie.

„Mi-a zis că nu sunt pragmatic și a declarat că nu conștientizez ce consecințe vor urma. Ce va fi cu mine sau cu familia mea? Mă amenințați cu dosare precum pe regimul lui Plahotniuc? V-am spus că nu sunt politician”, a declarat Nicolai Grigorișin.

„Dacă se va întâmpla ceva cu familia mea, toți vor cunoaște că dumneavoastră ați fost implicați”, a mai spus viceprimarul. De asemenea, el a spus că șeful statului refuza să discute cu primarul de Bălți Renato Usatâi pe Skype, care se află în acest moment în carantină.

Contactați telefonic reprezentanții Președinției au declarat că nu comentează declarațiile viceprimarului de Bălți. Igor Dodon a efectuat astăzi o vizită în orașul Bălți, unde a avut loc ședința zonală cu conducătorii Comisiilor pentru Situații Excepționale din mai multe raioane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram