Viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin spune că a fost amenințat de către președintele Igor Dodon, care a efectuat o vizită de lucru în nordul țării. „O să vezi ce va urma”, asta potrivit lui Grigorișin i-ar fi spus șeful statului după ședința de la primărie.

„Mi-a zis că nu sunt pragmatic și a declarat că nu conștientizez ce consecințe vor urma. Ce va fi cu mine sau cu familia mea? Mă amenințați cu dosare precum pe regimul lui Plahotniuc? V-am spus că nu sunt politician”, a declarat Nicolai Grigorișin.

„Dacă se va întâmpla ceva cu familia mea, toți vor cunoaște că dumneavoastră ați fost implicați”, a mai spus viceprimarul. De asemenea, el a spus că șeful statului refuza să discute cu primarul de Bălți Renato Usatâi pe Skype, care se află în acest moment în carantină.

Contactați telefonic reprezentanții Președinției au declarat că nu comentează declarațiile viceprimarului de Bălți. Igor Dodon a efectuat astăzi o vizită în orașul Bălți, unde a avut loc ședința zonală cu conducătorii Comisiilor pentru Situații Excepționale din mai multe raioane.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!