/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Câțiva actori din serialul „Game of Thrones”, diagnosticați cu coronavirus

missing
20 martie 2020, ora 17:15

Mai mulți actori din serial „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”) s-au infectat cu coronavirus. Actrița britanică Indira Varma, care a jucat rolul Ellaria Sand, a scris despre asta pe pagina sa de Instagram, scrie glamour.ru.

Pe contul său de Instagram, aceasta a precizat că îi pare foarte rău pentru că și-a anulat reptițiile piesei „Pescărușul”.

„Am fost afectată și eu de acest virus, și este destul de neplăcut. Aveți grijă de voi și fiți sănătoși. Sperăm să ne întoarcem curând și să vă îndemnăm pe toți să ne susțineți când se va întâmpla acest lucru”, a relatat Varma.

S-a aflat că și Christopher Heavier, cel care l-a interpretat pe Tormund the Giant Death și irlandezul Aidan Gillen, care a jucat rolul lui Petir Bailish au fost dignosticați cu COVID-19.

Actorii „Game of Thrones” nu sunt singurele celebrități care au fost infectate cu noul tip de virus. Printre cei infectați sunt: Prințul de Monaco Albert II, actrița Olga Kurylenko, Tom Hanks și soția sa Rita Wilson, dar și actorul britanic Idris Elba. Toți fiind plasat în carantină la domiciliu.

Până la această ora 17:07, coronavirusul a ucis 10 496 de persoane, iar alte 255 943 au fost infectate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram