/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Drapelele statelor afectate de coronavirus, proiectate pe statuia Hristos Mântuitorul din Brazilia. Moldova - aproape de inima lui Iisus

20 martie 2020, ora 14:44

Drapelele statelor lumii, afectate de coronavirus, au fost proiectate pe statuia Hristos Mântuitorul, amplasată la sudul orașului Rio de Janeiro, pe muntele Corcovado, în semn de solidaritate față de popoarele care se confruntă cu epidemia. 

Printre drapelele statelor proiectate pe statuia înaltă de 38 de metri este și cel al Republicii Moldova.

De asemenea, și mesajul „#nerugămîmpreună” a fost proiectat pe vestita statuie din Brazilia, în mai multe limbi.

Numărul cazurilor de coronavirus înregistrate în lume a depășit cifra de 218 mii. Totodată, milioane de oameni sunt izolați în carantină.

Brazilia a raportat primul caz de infecție cu Covid – 19 pe 26 februarie. În prezent, brazilienii au peste 260 de cazuri confirmate. În legătură cu acest virus, în Rio de Janeiro și Sao Paolo a fost declarată stare de urgență. Evenimentele sportive și culturale au fost anulate, iar companiile îi încurajează pe angajați să muncească de acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram