/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Roma - pustie. La Fontana de Trevi sau piețe renumite, unde până nu de mult era mereu îmbulzeală, acum nici țipenie de om

missing
20 martie 2020, ora 15:01

Capitala Italiei, Roma, unul dintre cele mai vizitate orașe din lume și la ale cărui atracții turistice mișună întruna oaspeți de pe tot mapamondul, este pustie, în aceste zile, de când țara se află în carantină. Italia este țara în care coronavirusul a făcut până în prezent cele mai multe victime, ieri, numărul total al deceselor a ajuns la 3 400, mai mult decât numărul total al deceselor în China, țară unde au fost confirmate cele mai multe cazuri și țară în care virusul a fost depistat pentru prima oară. 

Pe paginile online care transmit live imagini din diferite colțuri ale lumii, de obicei, locuri populare pentru turiști, vedem cum la atracțiile de top ale Romei acum nu este nici țipenie de om.

La Fontana di Trevi, loc unde zilnic se îmbulzesc de dimineață devreme și până seara târziu mii de turiști, nu este nicio persoană. În imaginile transmise de camerele de supraveghere mai apare uneori doar câte un porumbel sau pescăruș rătăcit, sau muncitori echipați în costume de protecție, live AICI.

Înainte de pandemie

Foto: Telegraph.co.uk

În timpul pandemiei:

Captură video: skylinewebcams.com

Și Scările Spaniole, unde de obicei este greu să găsești un loc pe care să te așezi sau să treci, acum sunt pustii. În Piazza di Spagna este doar un echipaj de carabinieri și periodic trece câte un om, live AICI.

Înainte de pandemie

Foto: thetimes.co.uk

În timpul pandemiei

Captură video: skylinewebcams.com

Nici în Piazza Nanova, un alt loc iubit de turiști în Roma, nu este nimeni, live AICI.

Înainte de pandemie

Foto: top10todolist.com

În timpul pandemiei 

Captură video: skylinewebcams.com

Locuitorilor Italiei nu le este permis să iasă din casă, din cauza numărului mare de infecții cu coronavirus. Ultimele informații la acest subiect arată că sunt deja peste 41 de mii de cazuri confirmate, iar zilnic numărul acestora crește cu câteva mii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram