/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Guvernul și alte instituții de stat vor activa de luni după un program special. Detalii de la Ion Chicu

missing
20 martie 2020, ora 13:07

Întreg Cabinetul de miniști, Cancelaria de Stat și alte autorități administrative centrale subordonate Guvernului vor activa de luni după un program special. Despre acest lucru a anunțat astăzi într-un briefing premierul Ion Chicu. 

„Ministerele, cancelaria de stat și alte autorități administrative centrale subordonate Guvernului și structurile organizaționale din sfera lor de competență vor avea un grafic separat special de activitate începând cu luni, 23 martie. Vor organiza muncă în regim special de la 07:30 dimineața la 16:00 și pauza de masă de la 12:00 la 12:30”, a specificat prim-ministrul.

Potrivit lui Chicu, decizia a fost luată, în primul rând, în scopul fluidizării traficului.

„Astfel ca angajații din sectorul public să folosească transportul public într-un timp diferit de cel pe care îl folosește majoritatea populației, angajați în sectorul privat și alte categorii ale populației”, a spus Ion Chicu.

Premierul a mai subliniat că activitatea de comerț cu ridicata a tuturor tipurilor de mărfuri continuă.

„Erau confuzii , deci nu a fost sistată activitatea depozitelor angro, comerțul cu ridicata, respectiv am venit cu clarificări”, a spus Ion Chicu.

Premierul a mai spus că conform deciziei de azi a Comisiei Situații Excepționale, de tratament împotriva Covid – 19 vor beneficia inclusiv persoanele neasigurate medical.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram