/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Natalia Morari, implicată într-un proiect de voluntariat: „Noi trebuie să-i ajutăm pentru ca ei să supraviețuiască”

missing
20 martie 2020, ora 14:36

Atunci când este vorba de voluntariat, o mulţime de oameni aleg să-şi dedice timpul, resursele şi platformele extrem de vizibile unor cauze frumoase. Este cazul oamenilor cu inimă mare din R. Moldova care nu sunt indiferenți de situația în care se află țara noastră. 

Printre voluntari este și jurnalista Natalia Morari. Prezentatoarea TV i-a îndemnat pe toți să se alăture proiectului de voluntariat, oferind suport celor care se află în zona de risc în contextul COVID-19.

„Mama mea are noroc de mine și de fratele meu care putem merge la magazin și farmacie să-i cumpărăm ceea de ce are nevoie, dar cu părere de rău există foarte mulți vârstnici, cu boli cronice care nu pot ieși din casă. Noi trebuie să-i ajutăm pentru ca ei să supraviețuiască. Eu am fost deja la două persoane în etate. Am început să plâng când am ieșit de la ele. Este clar că dacă cineva nu îi va ajuta pe vârstnici eu nu știu ce îi așteaptă. Eu foarte mult că rog să vă implicați. Deveniți voluntrai și voi”, a povestit emoționată jurnalista.

Cei care doresc să se alăture inițiativei lansate de administrația publică locală Chișinău și să fie voluntar în cadrul serviciilor municipale de asistență socială, trebuie să completeze un formular pentru a primi legitimație de voluntar. Persoanele interesate pot accesa acest link.

Cetățenii care vor primi ajutor prin intermediul voluntarilor sunt oameni aflații în autoizolare, persoanele social-vulnerabile sau cu dizabilități locomotorii, precum și vârstnicii care, în situația actuală, sunt în incapacitate de a merge la magazin, pentru a se aproviziona cu produse alimentare sau medicamente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram