/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Prințul Albert de Monaco, diagnosticat cu coronavirus

missing
20 martie 2020, ora 16:19

Prinţul Albert II, şeful Statului Monaco, a fost diagnosticat cu Covid-19, dar poate continua să lucreze din apartamentele sale private, „starea sa de sănătate neprezentând nicio îngrijorare”, a anunţat joi Palatul, scrie news.ro.

Prinţul Albert II de Monaco, care a fost testat la începutul săptămânii, este pozitiv cu Covid-19. Starea sa de sănătate nu este îngrijorătoare“, potrivit unui comunicat al Palatului Princiar, la trei zile după ce ministrul Serge Telle, echivalentul prim-ministrului Principatului, a anunţat că a fost şi el testat pozitiv.

Albert II este monitorizat de medicul său şi de specialiştii de la Centre Hospitalier Princesse Grace (CHPG)“, a adăugat Palatul.

Comunicatul este însoţit de un nou apel al prinţului cu privire la măsurile de izolare pentru a lupta cu propagarea virusului.

Guvernul de la Monaco a anunţat închiderea, începând de sâmbătă, la miezul nopţii, a “locurilor care primesc public, neesenţiale” până la noi ordine, inclusiv cazinouri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram