/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un medic din Chișinău, infectat cu noul coronavirus

missing
20 martie 2020, ora 15:54

Un medic din capitală, care activează activează pe ambulanță, a fost confirmativ cu coronavirus. Informația a fost comunicată pentru Ziarul de Gardă de mai multe persoane, iar ulterior, confirmată de Ministerul Sănătății și Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Doctorița ar avea peste 70 de ani. 

Femeia a fost testată pozitiv ieri, 19 martie și este în stare satisfăcătoare. Nu se cunoaște dacă îmbolnăvirea acesteia este legată de exercitarea obligațiunilor de serviciu.

Reprezentanți de la Ministerul Sănătății au declarat pentru sursa citată că lucrătorii medicali aflați în contact cu persoanele suspecte de Covid – 19 dispun de echipamente standarte care sunt folosite și de medicii din alte țări. Angajaților din instituțiile medicale li se fac teste doar dacă prezintă simptome de infectare cu nou coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram