/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Patru persoane din Ialoveni, amendate cu mii de lei pentru că nu au respectat măsurile împotriva coronavirusului 

21 martie 2020, ora 10:39

Patru persoane din raionul Ialoveni, care recent au revenit de peste hotarele țării, au fost sancționate pentru că nu au respectat măsurile de profilaxie contra COVID-19. Suma amenzilor este de 92 500 lei. 

Potrivit IP Ialoveni, în urma autosesizarii Poliției, a fost investigat și un caz de încălcare a măsurilor de profilaxie din partea unui agent economic. Persoana în cauză urmează a fi sancționată pentru că își desfășura activitatea cu încălcarea măsurilor instituite de către autorități.

De asemenea, polițiștii și medicii au intervenit într-o localitate în care, o persoană, revenită din zona de risc, nu a respectat regimul de izolare la domiciliu. Astfel, aceasta a fost transportată într-o instituție medicală din mun.Chișinău.

Polițiștii au solicitat cetățenilor, în cazul în care au revenit dintr-o țară din zona de risc, infectată cu coronavirus, să se autoizolare la domiciliu pentru 14 zile, să nu între în contact cu alte persoane și să nu primească vizitatori. 

Dacă dispuneți de informație despre persoane care au obligația să stea în condiții de carantină, dar nu respectă indicațiile, semnalați autoritățile la numărul unic de urgență 112.

Foto: IP Ialoveni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram