/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO VIDEO/ Ziua Mondială a Sindromului Down - marcată sub sloganul: „Toți suntem diferiți”

missing
21 martie 2020, ora 19:57

„Toți suntem diferiți”, astfel se numește cea de-a doua ediție a campaniei lansate astăzi, de Ziua Mondială a Sindromului Down, de către Ludmila Adamciuc, mămica unei fetițe cu sindromul Down.

„În primul rând toți am încălțat ciorapi noi și diferiți. Apoi am adus oghealul ca să fie fundalul mai frumos și trei frumușei s-au pus pe sofa unde lumina bate mai bine”, a scris Ludmila pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adamciuc Ludmila (@adamciucludmila)

Ludmila spune că copiii speciali au nevoie de părinți campioni, adulți care nu vor ceda niciodată. „Anul trecut a început totul de la o fotografie cu #prietenamea și ciorapii ei diferiți. Am fost plăcut surprinsă de multitudinea de poze pe care le-am primit”, a scris Ludmila.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adamciuc Ludmila (@adamciucludmila)

Sindromul Down este o boala genetică ce afectează aproximativ unul din o mie de copii. Anual, la 21 martie, este marcată Ziua mondială a sindromului Down, fiind dedicată conştientizării problemelor cu care se confruntă cei care suferă de această maladie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram