„Toți suntem diferiți”, astfel se numește cea de-a doua ediție a campaniei lansate astăzi, de Ziua Mondială a Sindromului Down, de către Ludmila Adamciuc, mămica unei fetițe cu sindromul Down.

„În primul rând toți am încălțat ciorapi noi și diferiți. Apoi am adus oghealul ca să fie fundalul mai frumos și trei frumușei s-au pus pe sofa unde lumina bate mai bine”, a scris Ludmila pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adamciuc Ludmila (@adamciucludmila)

Ludmila spune că copiii speciali au nevoie de părinți campioni, adulți care nu vor ceda niciodată. „Anul trecut a început totul de la o fotografie cu #prietenamea și ciorapii ei diferiți. Am fost plăcut surprinsă de multitudinea de poze pe care le-am primit”, a scris Ludmila.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adamciuc Ludmila (@adamciucludmila)

Sindromul Down este o boala genetică ce afectează aproximativ unul din o mie de copii. Anual, la 21 martie, este marcată Ziua mondială a sindromului Down, fiind dedicată conştientizării problemelor cu care se confruntă cei care suferă de această maladie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!