/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Un sat din sudul țării, în carantină pentru 40 de zile

missing
22 martie 2020, ora 14:02

Localitatea Talmaza din raionul Ștefan Vodă intră în carantină pentru o perioadă de 40 de zile. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul satului Eugeniu Prureanu.

Carantina este instituită până pe data de 29 aprilie 2019.

În acest context, au fost instituite trei puncte de intrare și ieșire în această localitate. „Punctele sunt instituite în scopul verificării cetățenilor și accesul doar al persoanelor care au necesitate strictă de a efectua lucrări agricole, lucrătorilor medicali, pompieri, poliția”, se mneționează în dispoziție.

În raionul Ștefan Vodă sunt confirmate până în prezent cinci cazuri de infecție cu COVID-19.

În total în Republica Moldova au fost confirmate 80 de cazuri (inclusiv regiunea transnistreană), dintre care 77 sunt active.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram