Virusul și carantina ne-a izolat! A ridicat ziduri între noi, chiar și în familii, lipsindu-ne de confortul cu care eram obișnuiți, de plăcerea de a comunica şi de a ne ajuta! Acest virus a dat peste cap realitatea, seamănă frica și neîncredere în suflete, ajunge chiar sa ne dezbine.

În acest moment realitatea este dură, în special cu economia, care din lipsa vânzărilor nu lichidități chiar și pentru menținerea pe linia de plutire. Ca un lanț în care totul este legat, angajații și familiile acestora rămân fără surse de existență, oamenii de afaceri nu vor avea cu ce întoarce banii pentru utilajele procurate, să plătească impozite din care să fie plătite pensii, îndemnizații și salarii bugetarilor.

Cu toate aceste, criza, este o oportunitate de a învăța ceva nou şi de a ne regândi ca și oameni, afaceri și stat!

Zilnic suntem martorii exemplelor în care oamenii uniți trec prin vremuri grele mult mai usor și cu mai puține pierderi. Ceea ce pare imposibil de rezolvat de unul singur, devine posibil prin puterea lui ÎMPREUNĂ. Împreună putem muta munții dacă vom înțelege că avem nevoie unii de alții.

Pentru a folosi toate aceste oportunități, lansăm ÎMPREUNĂ campania SUSȚINEM AFACERILE LOCALE!

O campanie de susținere a afacerilor existente și dezvoltarea afacerilor apărute în noua realitate! O campanie prin care îmi propun să oferim o șansă afacerilor locale să supraviețuiască și să se dezvolte în continuare.

Și asta o putem face doar unindu-ne eforturile ca și consumatori (toți avem nevoie să procurăm produse și servicii), ca și stat (pe care l-am angajat și îl plătim ca să ne ajute,) ca și oportunități de creare a unor noi afaceri (în special în spațiul virtual datorită noului context).

Suntem în situația în care nu avem o altă variantă de dezvoltare, acum, când devine clar ca nu mai există piețe neafectate, care să ne aștepte cu brațele deschise și cu masa întinsă!

Susținem afacerile locale și ele vor continua să ne ajute, în aceste momentele de criză, dar mulți ani de-acum înainte. Actualele și noile afaceri, care vor răsări în această perioadă de criză, ne vor spune un MULȚUMESC prin mărfuri calitative, locuri de muncă și multe clipe minunate!

Să SUSȚINEM AFACERILE LOCALE!

ÎMPREUNĂ, totul va fi bine!

Iulian Bercu

GSM. 069248009

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!