/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Două secții ale Spitalului pentru Copii nr. 1 din Chișinău, în carantină

missing
23 martie 2020, ora 20:44

Două secții ale Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din Chișinău au fost plasate în carantină. Asta după ce aici a fost internată mama și copilul despre care a vorbit azi ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, spunând că femeia nu a anunțat despre faptul că a fost în contact cu persoane revenite de peste hotare, iar ulterior atât ea cât și copilul au fost testați pozitiv la coronavirus. 

Reprezentanții spitalului țin să precizeze că restul secțiilor instituției medicale funcționează în regim obișnuit.

Astăzi, ministra Sănătății a spus cu privire la acest caz că un lucrător medical a fost infectat de coronavirus. Acesta fiind al treilea angajat medical testat pozitiv la COVID-19 despre care știm până în prezent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram