Război în Ucraina, ziua 84: Atac la Odesa, evacuare din Azovstal, negocieri cu Rusia și primul proces pentru crime

politic

/VIDEO/ După ce a spus că coronavirus este o simplă gripă, Dodon schimbă macazul: „Jurnaliștii au scos din context”

23 martie 2020, ora 09:38
Distribuie:

Jurnaliștii încearcă să facă show-uri acolo unde nu este cazul și scot declarațiile din context. Asta a spus președintele Igor Dodon în această dimineață, după ce a fost rugat să comenteze explicația bizară dată săptămâna trecută cu referire la infecția de coronavirus, despre care a spus că seamănă cu o gripă ușoară, te doare puțin capul, curge nasul și poate trece prin organism fără să o simți.

„Nu încercați să faceți show-uri acolo unde nu este motiv de show. Nu încercați să scoateți din context anumite cuvinte, inclusiv din declarațiile mele… Pot să fii infectat, să treacă și tu nici să nu știi că ai avut coronavirus. Este confirmat de toți medicii… Considerați că sunteți sănătoși, dar puteți să fiți purtători de coronavirus și atunci când sunteți în contact, în special cu persoane în etate, îi supuneți riscului. Ei au imunitatea scăzută și ajung în spital”, a explicat astăzi Dodon ce a avut în vedere în declarația de săptămâna trecută pe marginea căreia au ironizat internauții, iar politicienii l-au acuzat de iresponsabilitate.

Vedeți mai jos video cu declarația președintelui  dur criticată în societate.

/VIDEO/ Un deputat îl compară pe Dodon cu Macron și Merkel, după ce președintele a spus că COVID-19 poate trece ușor ca o gripă

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram