/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei

ULTIMA ORĂ! Autoritățile implică Armata Națională de pe 25 martie. Va fi interzis accesul în parcuri și alte locuri publice

23 martie 2020, ora 22:30

De pe 25 martie, în Republica Moldova va fi interzis accesul în parcuri, terenuri de joacă și alte locuri publice. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu acum câteva minute, după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Va fi implicat și efectivul Armatei Naționale pentru asigurarea ordinii, a menționat prim-ministrul.

„Este o măsură destul de dură, dar este necesară, pentru a asigura, stoparea răspândirii acestui virus”, a spus premierul Chicu.

„Colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și ai Ministerului Apărării vor asigura respectarea acestei decizii și implementarea ei în practică, începând cu 25 martie. Vom fi nevoiți să antrenăm și efectivul Ministerului Apărării. Am discutat cu domnul președinte care este comandantul superior al forțelor armate la acest capitol. Începând cu această acțiune trebuie să antrenăm deja și forțele armate ale Republicii Moldova, pentru menținerea ordinii și acordarea de suport MAI-ului”, a precizat prim-ministrul.

Amintim că în Republica Moldova este stare de urgență, în legătură cu pandemia de coronavirus, până la mijlocul lunii mai. În prezent în țara noastră sunt confirmate oficial 109 cazuri de infecție, dintre care 106 sunt active.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram