/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În România au mai murit azi doi oameni, în urma complicațiilor provocate de coronavirus

missing
23 martie 2020, ora 15:08

Coronavirusul a mai făcut două victime în România. Azi, Ministerul Sănătății de peste Prut a anunțat despre alte două decese, cauzate de complicații ale infecției cu COVID-19. 

Dimineața a decedat o vârstnică de 72 de ani, din Județul Suceava. Aceasta avea afecțiuni cornice precum diabet și boli cardiovasculare. Medicii nu cunosc cum aceasta s-a infectat, or, femeia nu a călătorit recent nicăieri și nici nu a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Al doilea deces anunțat azi de Ministerul Sănătății din România este al unui vârstnic de 71 de ani, tot din suceava. „Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași”, menționează reprezentanții Ministerului Sănătății.

Azi, România a raportat 143 de cazuri noi de infecție cu COVID-19.

În total în țara vecină au decedat cinci persoane, în urma complicațiilor provocate de coronavirus. Toate cinci decese s-au înregistrat în ultimele două zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram