Coronavirusul a mai făcut două victime în România. Azi, Ministerul Sănătății de peste Prut a anunțat despre alte două decese, cauzate de complicații ale infecției cu COVID-19. 

Dimineața a decedat o vârstnică de 72 de ani, din Județul Suceava. Aceasta avea afecțiuni cornice precum diabet și boli cardiovasculare. Medicii nu cunosc cum aceasta s-a infectat, or, femeia nu a călătorit recent nicăieri și nici nu a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Al doilea deces anunțat azi de Ministerul Sănătății din România este al unui vârstnic de 71 de ani, tot din suceava. „Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași”, menționează reprezentanții Ministerului Sănătății.

Azi, România a raportat 143 de cazuri noi de infecție cu COVID-19.

În total în țara vecină au decedat cinci persoane, în urma complicațiilor provocate de coronavirus. Toate cinci decese s-au înregistrat în ultimele două zile.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!