/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Scările de bloc nu mai sunt dezinfectate de vineri! Mai mulți oameni, la spital după ce au inhalat soluția dezinfectantă

missing
23 martie 2020, ora 10:56

Scările de blocuri din capitală nu mai sunt dezinfectate de vineri. Decizia de a opri această practică a fost luată de autorități după ce mai mulți oameni ar fi ajuns la spital după ce au inhalat substanța cu care se făcea dezinfecția.

Anunțul a fost făcut la ședința operativă a Primăriei de șeful Direcției Locativ-Comunale, Ion Burdiumov.

„Astfel, dezinfecția se face deja doar până la scara blocului”, a subliniat Burdiumov.

O dată cu apariția primelor cazuri de coronavirus de tip nou, autoritățile de la Chișinău au anunțat că dezinfectează zilnic scările de bloc, curțile și terenurile de joacă. Potrivit autorităților, în scările de bloc, de două ori pe zi erau dezinfectate balustradele, treptele și ascensorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram