/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ „Totul va fi bine!” Copiii jurnaliștilor de la TV8 au desenat curcubeul speranței și vă îndeamnă: „Stați acasă!”

missing
23 martie 2020, ora 15:47

Pe timp de epidemie, în Italia au apărut mii de desene cu curcubee la geamuri, la balcoane și în zone publice, cu mesajul „Totul va fi bine!” Cu același slogan au venit și jurnaliștii postului de televiziune TV8, iar copiii s-au implicat activ în campanie.

Într-o perioadă în care veștile sunt tot mai sumbre, străzile se golesc, panica e prezentă și oamenii sunt izolați, copiii aduc speranță.

A început în Italia, când micuții au desenat, pe hârtii sau pe pânză albă, curcubeul și au pus mesajul „Andra tutto bene!” (Totul va fi bine).

Copiii angajaților de la TV8 au preluat inițiativa și au colorat puțin zilele triste ale carantinei.

„Izolați… dar împreună! Îngrijorați… dar plini de speranță! În alertă… dar responsabili și solidari! La distanță… dar aproape! #Stațiacasă, urmăriți TV8.MD. Totul va fi bine!”

Publicată de TV8.MD pe Luni, 23 martie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram