/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În România continuă să crească numărul deceselor cauzate de COVID-19. Azi, virusul a făcut a opta victimă

24 martie 2020, ora 12:16

În România continuă să crească numărul deceselor cauzate de COVID-19. Azi, virusul a făcut a opta victimă, anunță Ministerul Sănătății de peste Prut. 

Pacientul decedat azi este un bărbat de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19 martie.

„Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe secția ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II”, spun reprezentanții Ministerului sănătății.

Toate cele opt persoane decedate în Români în urma complicațiilor de coronavirus sunt persoane în etate.

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 în România este de peste cinci sute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram