/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Starea de sănătate a persoanelor confirmate cu COVID-19. Ultimele informații prezentate de Ministerul Sănătății

missing
24 martie 2020, ora 09:44

Nu au fost înregistrate cazuri noi de infectare cu COVID-19. Despre aceasta a anunțat ministra Sănătății în cadrul briefingului de presă de astăzi. Astfel, în total, în Republica Moldova au fost constatate 109 cazuri de infecție.

Ministra a vorbit și despre starea de sănătate a celor care sunt internați. La Spitalul Clinic Municipal pentru Copii de Boli Contagioase sunt opt copii confirmați cu COVID-19. Este vorba de o gravitate medie.

În cazul adulților sunt zece persoane în stare gravă, dar stabilă. Totodată, ministra a zis că sunt persoane a căror stare este de gravitate medie. Este vorba de 77 de pacienți internați la Spitalul „Toma Ciorbă”. De asemenea, sunt șapte persoane cu stare de sănătate satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic Republican sunt trei persoane spitalizate. O persoană este cu gravitate medie-ușoară și două persoane – evoluție gravă.

Potrivit ministrei Sănătății, din totalul cazurilor, 40 sunt în mun. Chișinău, 17 în raionul Hâncești, câte opt în raionele Ștefan Vodă și Căușeni și patru cazuri în raioanele din partea stângă a Nistrului. 

43 de cazuri a infectării sunt de import și 66 cazuri – de transmitere locală. Au fost investigate 907 de probe, dintre care 115 în ultimile 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram