/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un preot din Italia a decedat de COVID-19, după ce a renunțat să folosească ventilatorul, în favoarea unui tânăr

24 martie 2020, ora 11:11

Un preot catolic, în vârstă de 72 de ani, a murit din cauza coronavirusului, după ce a renunțat să mai utilizeze ventilatorul, în favoare unui tânăr, de asemenea infectat, scrie newsweek.com.

Preotul a murit pe 15 martie la un spital din comuna Lovere, Italia, după ce a refuzat să folosească echipamentul medical pe care enoriașii săi l-au cumpărat pentru el, în favoarea unui pacient mai tânăr.

Potrivit  publicației italiene „Araberara”, preotul a fost o persoană îndrăgită, binecunoscută pentru ajutorul oferit celor săraci și pentru pasiunea pentru motociclete.

Sursa menționată scrie că povestea a devenit virală pe rețelele sociale, după ce preotul iezuit James Martin a făcut o postare pe Twitter. „Este un mucenic al carității”, a scris James Martin.

Preotul catolic a fost unul dintre cei peste șase mii de italieni, care au murit din cauza coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram