/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ A fost amânată plata impozitului pe venit pentru agenții economici și instituit moratoriu asupra controalelor de stat

24 martie 2020, ora 09:35

Membrii Comisiei pentru Situații Excepționale au decis în cadrul ședinței de aseară amânarea plății impozitului pe venit pentru primul trimestru al anului 2020 pentru persoanele juridice. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu.

De asemenea, a fost instituit moratoriu pentru tot tipul de controale din partea instituțiilor statului asupra agenților economici până pe data de 1 iunie 2020.

Potrivit prim-ministrului, în dispoziția aprobată de comisie aseară, a treia la număr, au fost incluse măsurile de susținere economică, agreate în discuțiile anterioare cu asociațiile de business. Unele dintre acestea însă urmează încă să fie aprobate de către membrii comisiei.

Republica Moldova se află de o săptămână în stare de urgență, în legătură cu pandemia de coronavirus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram