Fostul ministru al Economiei Anatol Usatîi s-a ales cu o nouă funcție în cadrul ministerului dat. Acesta a fost numit azi de membrii Cabinetului de Miniștri în funcția de secretar de stat.

Anatol Usatîi a fost numit în funcția de ministru al Economiei în luna noiembrie 2019, când a fost învestit Guvernul condus de Ion Chicu și a fost înlocuit în actualul Guvern de către Sergiu Răilean, în urma remanierilor din Executiv, făcute după ce Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat au semnat un acord de creare a unei majorități parlamentare. Anatol Usatîi a mai fost secretar de stat la Ministerul Economiei pe timpul guvernelor conduse de Pavel Filip și Maia Sandu.

Pe lângă Anatol Usatîi, Executivul a numit-o azi în funcția de secretară de stat și pe Lilia Palii, fostă secretară generală de stat în Guvernul condus de Pavel Filip, care a demisionat din funcție la scurt timp după învestirea Cabinetului de Miniștri condus de Maia Sandu.

Foto: media-azi.md

Tot la ședința de azi a Guvernului Ianuș Erhan a fost numit în funcția de secretar general de stat al Ministerului Afacerilor Interne, iar Maxim Popov, în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, responsabil de Mediu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!