/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Gest admirabil din partea unui distribuitor de echipament medical din țară. A donat mănuși, halate și sisteme de aspirație

missing
25 martie 2020, ora 19:50

Gest admirabil din partea unui distribuitor de echipament medical din țară, care a donat produse indispensabile protecției și prevenirii îmbolnăvirii cu virusul COVID-19 pacienților și personalului medical din Republica Moldova. 

Compania a donat în total 30 de mii de bucăți de mănuși medicale, 550 de halate chirurgicale și 50 sisteme de aspirație circuit închis, după cum urmează:

IMSP Institutul Medicina de Urgență:
mănuși medicale – 10.000 de bucăți;
halate chirurgicale – 250 de bucăți;
sisteme de aspirație circuit închis – 30 de bucăți.

IMSP Boli Infecțioase Toma Ciorbă:
mănuși medicale – 12.000 de bucăți;
halate chirurgicale – 200 de bucăți;

IMSP Spitalul Clinic Republican Timofei Moșneaga:
mănuși medicale – 8.000 de bucăți;
halate chirurgicale – 100 de bucăți;
sisteme de aspirație circuit închis – 20 de bucăți.

„Am dori ca exemplul nostru să motiveze și alte companii care pot să contribuie, solidar, față de cei care au nevoie de suportul nostru comun – personalul medical”, spun reprezentanții companiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram