Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a decis să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Despre aceasta politiciana a declarat la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Eu am considerat că e corect să stau în carantină 14 zile, pentru că din diferite studii am văzut că o treime din oamenii care sunt contaminați nu au simptome, dar acești oameni ar putea fi periculoși. 

Deci am zis să ne convingem că nu suntem purtători de riscuri, după care evident o să încercăm să ieșim mai mult și să-i ajutăm pe oameni. 

După ce expiră aceste 14 zile, vom încerca să mergem prin sate și să vorbim cu primarii, cum îi putem ajuta, pentru că până în prezent am vorbit la telefon”, a spus Maia Sandu.

Menționăm că, în Republica Moldova au fost deja confirmate 149 de cazuri de  coronavirus. 24 dintre acestea au fost înregistrate azi.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!