Proaspătul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari spune că a refuzat inițial să vină la conducerea Ministerului. Pînzari nu a dezvăluit motivele pentru care s-a râzgândit practic zece secunde mai târziu după primul răspuns la oferta venită din partea….unui membru PDM.

„Am primit întâi un mesaj de la un coleg al meu care e membru de parid (n.r. PDM). Am spus categoric că nu! Sunt împotrivă. Apoi am numărat până la zece și am spus: hai să ne întâlnim să discutăm”, a spus Alexandru Pînzari la „Puterea a Patra”.

Ulterior, disucțiile au continuat cu liderul democraților Pavel Fiip, care l-a înaintat oficial la funcția de ministru al Apărării.

„Eu abia mi-am găsit liniștea în familie. Am 3 copii, îmi place lângă ei și lor lângă mine și copii au avut un stres să fiu sincer când am acceptat această funcție”

Pînzari a mai spus în aceeași emisiune și cu ce s-a ocupat din iunie anul trecut când a fost dat afară de la IGP, pe timpul Guvernului condus de Maia Sandu.

„Cu ce m-am ocupat, am fost la rude, peste hotare, la părinți. Am făcut regulă în garaj, apartament. În ultima perioadă am fost angajat și la privat”, a mărturisit noul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!