/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Pînzari spune că a refuzat inițial să conducă Ministerul Apărării! Cine și cum i-a făcut oferta pe care a acceptat-o la 10 secunde după refuz

missing
25 martie 2020, ora 07:18

Proaspătul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari spune că a refuzat inițial să vină la conducerea Ministerului. Pînzari nu a dezvăluit motivele pentru care s-a râzgândit practic zece secunde mai târziu după primul răspuns la oferta venită din partea….unui membru PDM.

„Am primit întâi un mesaj de la un coleg al meu care e membru de parid (n.r. PDM). Am spus categoric că nu! Sunt împotrivă. Apoi am numărat până la zece și am spus: hai să ne întâlnim să discutăm”, a spus Alexandru Pînzari la „Puterea a Patra”.

Ulterior, disucțiile au continuat cu liderul democraților Pavel Fiip, care l-a înaintat oficial la funcția de ministru al Apărării.

„Eu abia mi-am găsit liniștea în familie. Am 3 copii, îmi place lângă ei și lor lângă mine și copii au avut un stres să fiu sincer când am acceptat această funcție”

Pînzari a mai spus în aceeași emisiune și cu ce s-a ocupat din iunie anul trecut când a fost dat afară de la IGP, pe timpul Guvernului condus de Maia Sandu.

„Cu ce m-am ocupat, am fost la rude, peste hotare, la părinți. Am făcut regulă în garaj, apartament. În ultima perioadă am fost angajat și la privat”, a mărturisit noul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram