/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Procesul de dezinfecție a cărților din biblioteci. „Curățăm fiecare filă în parte”

missing
25 martie 2020, ora 16:38

V-ați întrebați vreodată cum sunt curățate cărțile după ce le returnăm la bibliotecă? Ei bine, șefa Centrului Național de Restaurare și Conservare din cadrul Bibliotecii Naționale a R. Moldovei Valentina Granaci vă vine în ajutor. 

„Este neapărat să ne punem masca pentru a ne proteja de infecții. Mai apoi începem procedura de dezinfecție. Curățăm fiecare filă în parte. Asta este o procedură simplă de dezinfecție a cărților în condiții casnice. ”, a spus Valentina Granaci.

În video-ul de mai jos puteți vedea cum să păstrați operele iubite acasă:

IMPORTANT Experții Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova ne prezintă procesul de dezinfecție a cărților, care au fost împrumutate utilizatorilor atât în sala de lectură, cât și la domiciliu.

Publicată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova pe Marţi, 17 martie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram