Alexandru Pînzari, în prezent, ministru al Apării în Guvernul Chicu, ar fi fost invitat la MAI de ministrul de Interne Pavel Voicu, chiar în ziua în care a fost restabilit în funcția de șef la IGP, prin decizie de judecată. Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP, doar că ultimul a avut mai multe condiții, care nu i-au fost acceptate.

Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Pînzari, aseară la emisiunea „Puterea a Patra”.

„În acea zi în care am fost restabilt, am vorbit, am fost invitat de ministrul Voicu. Am discutat destul de amiabil, nu că l-aș fi condiționat, dar am discutat și i-am spus: eu aș vrea să revin dar cu 10-15 angajați pe care eu îi consider buni și am înțeles că asta e imposibil. Am bătut palma și în aceeași zi am refuzat funcția”, a spus Pînzari.

Alexandru Pînzari nu a dezvăluit numele celor pe care a vrut să îi aducă la IGP, însă a pecizat doar că sunt foști coelgi de ai săi cu care a învățat și studiat. Ministrul Apărării a spus, totuși, că în listă nu se regăsea Gheorghe Cavcaliuc.

„Nuse regăsea, deși trebuie să constat că e un specialist bun”, a spus Alexandru Pînzari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!