/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Air Moldova” prelungește perioada suspendării zborurilor, până la expirarea stării de urgență

26 martie 2020, ora 12:22

Operatorul aerian „Air Moldova” suspendă toate zborurile până pe data de 15 mai, ora 23:59, atunci când expiră starea de urgență instituită de autorități săptămâna trecută. Decizia a fost luată de reprezentanții companiei în baza Hotărârii din 15 martie a Comisiei naționale de sănătate publică și a unei Directive Operaționale a Autorității Aeronautice Civile din 25 martie. 

Perioada sistării zborurilor operate la Chișinău a fost prelungită astfel, după ce, anterior, toate zborurile de pe aeroport au fost suspendate până pe 1 aprilie.

Compania „Air Moldova” propune două opțiuni pasagerilor care au procurate bilete de călătorie pentru această perioadă. Biletele pot fi schimbate pentru orice altă dată, spre aceeași destinație, până pe 24 octombrie 2020 sau vă pot fi rambursați banii.

Pentru detalii, sunteți îndemnați să exepdiați o scrisoare la adresa de email helpdesk@airmoldova.md sau online@airmoldova.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram