Scaler silver a fost creat în Bulgaria în anul 2017, de către  dr. Svetozar Drenski. Acesta este un produs care conține ioni de argint coloidal în apa deionizată, particulele de argint având o dimensiune de 1 până la 5 nm și o concentrație de 30 ppm.

Scaler silver este singurul produs de argint cu dimensiuni atât de mici.

Progresul științific și cel medicinal, suprapus de Compania bulgara Euromed, a creat apa coloidala cu ioni de argint Scaler Silver sub diferite forme. Aceasta este dozată în picături; spray nazal și spray bucofaringian, pentru a acoperi un domeniu larg de utilizare, oferind eficacitate  pentru întreaga familie zi de zi.

De exemplu, picăturile Scaler Silver, în volum de 10 mililitri, sunt ușor de utilizat atunci când pacienți sunt copiii. Acestea sunt recomandate în tratamentul guturaiului sau sinuzitei, doza fiind de 2 picături în fiecare nară, de 3 sau chiar 4 ori pe zi. Mai mult decât atât, apa coloidală cu ioni de argint luptă cu infecțiile la nivelul urechii medii sau a ochilor și se administrează și în tratamentul conjunctivitelor.

Spray-ul nazal Scaler Silver, de 20 de mililitri, este recomandat copiilor de la 2 ani și adulților, câte  5 sau 6 pufuri zilnice, în fiecare nară, pentru a asigura un tratament eficient al rinitelor, sinuzitelor sau alte afecțiuni nazale.

În cazul durerilor de gât sau al diverselor inflamații, în ajutor vine spray-ul bucofaringian Scaler Silver. Flaconul de 50 de mililitri este dotat cu o pompă mecanică, ceea ce îl face ușor de utilizat. Mai mult decât atât, acesta este recomandat și în tratarea anginelor, herpes, stomatite, a diverselor boli fungice sau parazitare, a bolilor de piele, cum sunt: acneea, dermatita atopica sau psoriasis. Poate fi utilizat chiar ca și ca un bun dezinfectant pentru răni ușoare sau de gravitate medie până la gangrene. Este suficient să faceți câte un puf, de 3-4 ori pe zi, pe zonele afectate.

Produsele scaner silver nu au contraindicații, întrucât sunt absolut naturale, nu conțin produse nocive și nu prezintă risc pentru sănătate.

Detalii despre produs, pe Farmacie.md.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!