/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează despre posibile escrocherii legate de unele curse charter

missing
26 martie 2020, ora 11:43

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) atenționează că ar putea crește numărul cazurilor de escrocherie inclusiv prin intermediul rețelelor sociale, care țintesc persoane ce intenționează să revină acasă, oferinduli-se date false despre efectuarea unei curse charter, percepând plata în avans pe conturi deținute în diferite sisteme electronice de plăți cum ar fi PayPal, WebMoney etc.

Pentru a nu cădea prada schemelor de escrocherie, Autoritatea Aeronautică Civilă sugerează tuturor cetățenilor moldoveni să fie precauți și să se informeze privind zborurile charter care sunt efectuate în scopul repatrierii cetățenilor Republicii Moldova din alte state, din surse oficiale; în special pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), a Guvernului (www.gov.md), a Ambasadei sau Consulatului Republicii Moldova din țara respectivă (mfa.gov.md)”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții AAC.

Toate cursele charter prin care sunt evacuați cetățenii Republicii Moldova din alte state, sunt aprobate de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și sunt prevăzue în Dispozițiile emise de către aceasta și pot fi accesate aici.

Vezi la acest subiect și articlolul de mai jos:

Mai multe curse charter vor fi operate vineri și sâmbătă de pe aeroportul de la Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram