/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Măsuri drastice la Moscova împotriva epidemiei de coronavirus

missing
26 martie 2020, ora 16:42

Primarul Moscovei, Serghei Sobeanin, a introdus o serie de restricții în legătură cu răspândirea coronavirusului de tip nou. Acestea vor intra în vigoare pe data de 28 martie și vor fi valabile până pe 5 aprilie, scrie tass.ru

Astfel, se vor introduce următoarele restricții:

– Restaurantele, cafenelele, barurile, cantinele vor fi închise, cu excepția serviciilor care se ocupă de preluarea și livrarea comenzilor;

– Magazinele vor fi închise, cu excepția farmaciilor și magazinelor unde se vând produse alimentare și obiecte de prima necesitate.

– Muzeul „VDNH” va fi închis pentru vizitatori, precum și parcurile: Gorki, Tsaritsino, Kolomenskoie, Zariadie, Sokolniki și Kuskovo.

– Vor fi suspendate toate serviciile care prevăd un contact între clienți și angajați.

În același timp, serviciile de asigurare socială, de transport, de asigurări, cele din sectorul bancar, comunale și cele funerare vor continua să activeze.

De asemenea, locuitorii orașului Moscova sunt îndemnați să nu viziteze edificiile religioase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram