/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Președintele raionului și alți doi membri ai Comisiei Situații Excepționale Cahul - suspecți de COVID-19

missing
26 martie 2020, ora 13:30

Trei membri ai Comisiei Situații Excepționale Cahul sunt suspectați de infecție cu coronavirus. Despre aceasta a declarat pentru tv8.md deputatul ales pe circumscripția Cahul Ion Groza.

Este vorba de președintele raionului, Marcel Cenușă, șefa Agenției Naționale pentru Sănătate Publică Cahul, Svetlana Bruma și un medic epidemiolog.

Potrivit alesului poporului, cei trei au fost internați la spital. „De la aceștia au fost prelevate probele necesare și abia deseară urmează a fi prezentate rezultatele”, a declarat Ion Groza.

Contactat de tv8.md, vicepreședintele raionului, Vladimir Calmâc, a spus că nu confirmă și nici nu infirmă aceste informații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram