/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Solicitarea lui Igor Dodon! Nu vom avea voie să ieșim din case pe timp de noapte

missing
26 martie 2020, ora 18:29

UPDATE: 20:00 Comisia pentru Situații Excepționale nu a aprobat restricția de circulație pe timp de noapte. S-a decis doar interzicerea aflării în spațiul public a grupurilor mai mari de trei persoane.

„Dar nu este exclus că peste o zi-două am putea impune astfel de restricții”, a precizat premierul Ion Chicu, după ședința din această seară a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Președintele Igor Dodon a cerut Comisiei pentru Situații Excepționale să instituie un regim special de circulație pe timp de noapte, astfel încât să fie interzisă ieșirea din casă a cetățenilor, fără strictă necesitate.

Se propune ca regimul special de circulație să fie aplicat începând cu ora 22:00 sau 23:00 și până la ora 05:00 sau 06:00 dimineața.

„Până când nu vorbim despre restricționarea circulației pe parcursul zilei, cum este în alte țări, dar mergem în această etapă pe timp de noapte și vreau înțelegere de la cetățeni. Unii califică aceste restricții ca fiind destul de dure, dar numai așa reușim să gestionăm situația”, a spus Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram