/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Jaf la Buiucani! Doi tineri, reținuți, după ce i-au furat unui bărbat portofelul și telefonul mobil

missing
26 martie 2020, ora 12:28

Doi tineri din Chișinău, cu vârstele de 23 și 26 de ani, au fost reținuți de polițiști, după ce în urmă cu două săptămâni au jefuit un bărbat, pe o stradă din sectorul Buiucani. Indivizii au atacat victima în vârstă de 33 de ani, i-au furat un telefon mobil performant și l-au lăsat fără portofel, provocându-i un prejudiciu de zece mii de lei.

Incidentul a avut loc la intersecția străzii Onisifor Ghibu cu Alba-Iulia. Polițiștii au fost alertați de către victimă. La fața locului, bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale. Indivizii au fost identificați  în urma măsurilor speciale de investigație și au fost escortați la inspectorat, unde și-au recunoscut vinovăția.

Oamenii legii au stabilit că tinerii nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați. Tânărul de 23 ani, se afla în căutare, fiind condamnat la patru ani de închisoare pentru huliganism. Sentința i-a fost pusă imediat în aplicare.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolator și este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram