/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Andrei Năstase se află în carantină. „Muncesc, citesc, seara mai privesc un film”

missing
27 martie 2020, ora 21:50

Președintele Partidului Demnitate și Adevăr (PPDA) Andrei Năstase a decis să stea în carantină pe timp de epidemie. Despre aceasta politicianul a declarat la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

„Am considerat să stau lângă ai mei, acasă. A revenit soția și fetița, din pacate băieții mei sunt în străinătate. – Cu ce vă ocupați? -Muncesc, citesc, seara mai privesc un film, vorbesc cu apropiații prin intermediul rețelelor sociale. Cu mulți dintre ei nu am vorbit de foarte mult timp. Nu ma plictisesc”, a spus Năstase.

În Republica Moldova au fost deja confirmate 199 de cazuri de  coronavirus. 22 dintre acestea au fost înregistrate azi.

De azi autoritățile au interzis aflarea în spațiul public a grupurilor mai mari de trei persoane și toți cetățenii sunt obligați să dețină acte de identitate valabile pe care să le prezinte la solicitarea polițiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram