Brandul celor mai vândute produse cosmetice din Israel este  SeboCalm, care manifestă grijă și atenție pentru pielea sănătoasă a fiecărui client. Fiecare vârstă are propria gamă de produse și rezultatul devine întotdeauna plăcut în funcție de calitate.

SeboCalm Innovation propune:

  • produse pentru îngrijirea delicată a pielii sensibile;
  • hidratarea pielii și prevenirea îmbătrânirii acesteia;
  • rezultate imediate și vizibile;
  • produse îmbogățite cu vitamine și peptide;
  • extracte de ierburi care ajută la saturarea pielii cu elemente utile.

Toate produsele sunt hipoalergenice și testate clinic pentru pielea sensibilă.

Este vorba despre o serie de produse speciale din gamele produselor SeboCalm Innovation și anume: linia de produse cosmetice deisraeliene decorative, ce are ca funcție să creeze condiții pentru autorefacerea pielii sau, mai bine-zis, un efect plăcut și imediat după aplicare. Deosebite sunt produsele din seria: BB Crem Sebocalm Innovation  în 3 nuanțe (Natural 01, Light Beige 015 și Beige 02), pentru toate tipurile de culori ale pielii.

Sebocalm Innovation BB Cream este o cremă minune care poate înlocui cu succes toate celelalte produse (creme, fond de ten, pudre, protecție solar etc.) și care te poate ajuta să scurtezi considerabil timpul petrecut în fața oglinzii pentru machiaj.

BB Cream hidratează pielea și acoperă petele, acneea și punctele negre, roșeața, pistruii și orice alte probleme ale tenului, dându-i acestuia un aspect uniform, suplu și luminos.

Și nu în zadar unul dintre lucrurile pe care le vrem perfecte atunci când aplicam machiajul este fondul de ten. Un fond de ten bun trebuie să se potrivească nu doar tenului, ci și look-ului, vârstei, programului de munca și cremei folosite pentru pregătirea tenului înainte de machiaj. Fii sigură ca înainte de a cumpăra orice fond de ten, știi ce îți dorești de la el. Respectă cu stricteţe regulile de pregătire a tenului înainte de aplicarea fondului de ten: demachiere, tonifiere, hidratare și asigură-te că alegi filtrul de protecție maximă.

Detalii despre produs, pe Farmacie.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!