/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă o instituție de stat își reduce bugetul pentru a redirecționa banii în lupta cu COVID-19

27 martie 2020, ora 11:04

Oficiul Avocatului Poporului anunță că-ți va reduce cheltuielile prevăzute pentru anul 2020 cu aproximativ un milion de lei pentru ca autoritățile să le redirecționeze către lupta cu coronavirusul. 

„Reducerea alocațiilor pentru  Oficiului Avocatului Poporului cu aproximativ un milion de lei este posibilă grație revizuirii compartimentelor de cheltuieli destinate procurărilor de bunuri materiale și echipamente, deplasărilor în interes de serviciu, organizării unor activități planificate de instituție în anul de referință întru realizarea atribuțiilor Avocaților Poporului”, spun reprezentanții Oficiului Avocatului Poporului.

Aceștia au îndemnat și alte instituții de stat să facă același lucru.

Ieri Președinția a anunțat că va tăia 3,5 milioane de lei din bugetul anual de circa 35 de milioane pentru lupta cu coronavirusul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram