• Utilizatorii vor putea selecta, direct din aplicație, opțiunea „Serviciu de curierat”
  • Tarifele sunt standard, egale cu cele ale unei călătorii cu taxiul, pe distanța parcursă pentru livrare
  • Noul serviciu este furnizat cu sprijinul companiilor partenere itaxi – 14222, 14999, 14428, 14002

itaxi anunță astăzi că, în contextul pandemic actual, pentru un plus de siguranță a utilizatorilor săi și pentru a îi ajuta să rămână acasă, lansează serviciul de curierat, disponibil pentru preluare și predare a pachetelor oriunde în Chișinău.

Tarifele noului serviciu sunt standard, egale cu prețul călătoriei cu taxiul, pe distanța parcursă pentru livrare, și nu includ niciun fel de costuri ascunse. Coletele sunt livrate în siguranță, în condiții ce nu prezintă risc, în automobile igienizate, de șoferi echipați corespunzător, pentru a preveni orice tip de contaminare.

„Suntem o companie fondată în Moldova de un grup de antreprenori locali, construită de o echipă locală, extinsă prin dezvoltări făcute chiar de noi, de la zero, și este normal să ne implicăm în comunitate, cât de mult putem, pentru a aduce mai mult bine în viața moldovenilor. Astfel, ne gândim zi de zi cum putem inova pentru a aduce un plus de binemeritată siguranță utilizatorilor noștri, care ne-au fost aproape an de an. De acum, am decis să integrăm serviciile de curierat în ofertă, pentru a îi proteja pe oameni de ieșirile inutile și a nu-i expune la niciun risc de contaminare”, a declarat Elena Agrici, CEO și co-fondator itaxi.

Noul serviciu este furnizat cu sprijinul companiilor partenere itaxi: 14222, 14999, 14428 și 14002. Coletele pot fi preluate atât de la persoana care plasează o astfel de comandă, cât și din puncte fixe menționate de utilizator.

Decizia confirmă strategia itaxi de a proteja locuitorii Chișinăului, în contextul actual sensibil. Recent, compania a anunțat și că pune la dispoziția cadrelor medicale o flotă de 900 de taxiuri, pentru călătorii gratuite la și de la cele mai importante spitale din Chișinău. Cadrele medicale trebuie doar să apeleze numerele 14222, 14428 sau 14999 și să prezinte un voucher personalizat, pentru a beneficia de gratuitate. De asemenea, călătoriile fără cost sunt disponibile și și prin aplicația itaxi, atunci când comenzile sunt făcute cu pornire de la spitalele menționate.

itaxi este prima și cea mai mare aplicație din Moldova care permite comandarea taxiurilor online. Zilnic, itaxi conectează mii de pasageri cu șoferii companiilor partenere, oferind călătorii rapide, sigure și confortabile. Platforma a fost creată în anul 2012, drept răspuns la necesitățile modernizării segmentului de taxi din Chișinău, prin implementarea tehnologiilor moderne și aplicarea lor în activitatea companiilor partenere de taximetrie. Mai multe informații sunt disponibile pe www.itaxi.md și https://www.facebook.com/itaxi.global.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!