/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei

Ministerul de Externe autorizează mai multe curse charter. Moldovenii se vor putea înregistra online

27 martie 2020, ora 18:46

Ministerul de Externe autorizează mai multe curse charter, care vor aduce cetățenii moldoveni în țară. Aceștia se vor putea înregistra online pe paginile internet și facebook ale misiunilor diplomatice și consulare.

Mai mult, reprezentanții Ministerului de Externe precizează că vor acorda prioritate copiilor, studenților, persoanelor aflate la tratament medical, și altor categorii de concetățeni defavorizați. Începând cu ziua de mâine, cei interesați se vor putea înregistra online pe paginile internet și facebook ale misiunilor diplomatice și consulare.

Destinațiile prioritare ale curselor aeriene vor fi propuse spre aprobare Comisiei pentru Situații Excepționale, care în perioada stării de urgență autorizează cursele charter.

Biletele pentru călătoria cu rutele charter excepționale vor fi procurate direct de la operatorii de zbor, după aprobarea rutei de către Comisia pentru Situații Excepționale. Informații actualizate privind cursele charter autorizate pot fi găsite pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova sau pe pagina de facebook a AAC.

La sosirea în Chișinău, pasagerii acestor rute vor trece obligatoriu procedura de evaluare medicală și vor fi plasați pentru 14 zile în autoizolare.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram